Suomeksi

Ensiluokkaiset materiaalit, harkitut värit ja toimivat, minimalistiset mallit ovat suomalaisen Arelan tunnusmerkit. Suunnittelija Maija Arela perusti yrityksen ihastuttuaan kashmiriin Pariisissa vuonna 2006. Nyt Arelaa johtaa Maijan rinnalla hänen tyttärensä Anni Arela, Arelan pääsuunnittelija sekä Arelan viestinnästä vastaava Viivi Arela.

Arela tunnetaan nykyisin etenkin kestävistä kashmirneuleistaan, neuleiden huoltopalvelusta ja laadukkaista t-paidoista.


 

Käytämme tuotteissamme ainoastaan parhaita luonnonmateriaaleja ja olemme ylpeitä vaatteidemme kestävyydestä. Tuotteemme valmistetaan taitavissa käsissä Nepalissa, Liettuassa, Virossa ja Suomessa.

Meille on äärimmäisen tärkeää ottaa vastuu asiakkaasta ja tuotteista myös ostotapahtuman jälkeen. Muun muassa siksi tarjoamme uniikkia huoltopalvelua neuleillemme, jo vuodesta 2011.

Pääset tutustumaan tuotteisiimme liikkeessämme Kämp Gardenissa, jälleenmyyjiemme liikkeissä sekä omassa verkkokaupassamme.

Verkkokauppamme on englanninkielinen, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman laajasti. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä niin suomeksi kuin englanniksikin osoitteessa store@arelastudio.com tai 010-239 8689. 

 

 

 

Vastuullisuusajattelumme lyhyesti

1. Kaikki tuotteet suunnitellaan kestämään aikaa ja käyttöä.

2. Käytämme vain materiaaleja, jotka kestävät käyttöä, pesuja ja ovat huollettavissa. Suosimme maatuvia ja ympäristöystävällisesti valmistettuja 100% luonnonmateriaaleja.

3. Tunnemme kaikki valmistuskumppanimme henkilökohtaisesti ja tapaamme heitä säännöllisesti jotta voimme olla varmoja toiminnan vastuullisuudesta.

4. Pyrimme tuottamaan vain tarpeeseen ja keskitymme jatkaviin malleihin ja klassikoihin. Emme pyri painamaan hintojamme alas, sillä se tarkoittaisi laadusta tai vastuullisuudesta tinkimistä.

5. Olemme tarjonneet huoltopalvelua neuleillemme jo lähes 10 vuotta. Huollon jälkeen neule on useimmiten kuin uusi. Huollon avulla voimme näyttää, miten hyvälaatuinen neule kestää vuosikausia hyvin hoidettuna.

6. Otamme tuotteistamme vastuun loppuun asti. Otamme takaisin kaikenkuntoiset Arela-neuleet. Neuleet huolletaan huoltopalvelussamme, jonka jälkeen ne myydään second handina, tai jos neule on niin loppuun käytetty, että siitä ei ole enää vaatteeksi, käytetään jäljellä oleva materiaali kierrätystuotteisiin kuten unimaskeihin.


Ota yhteyttä

Tampereen toimisto
Ilmarinkatu 9E 35, 33500 Tampere, Finland

Helsingin toimisto
Fredrikinkatu 29, 2. kerros, 00120 Helsinki, Finland
Store & Online Shop: store@arelastudio.com
+358 10 2398689
Myymälän osoiteKämp Garden, 2. kerros, Pohjoisesplanadi 33
00100 Helsinki
onlineshop@arelastudio.com
+358 50 302 0099
MYYNTI sales@arelastudio.com
PR & MARKKINOINTI press@arelastudio.com
HUOLTOPALVELU care@arelastudio.com