Free shipping and returns on all orders above 100€
1

Your cart is empty.

£

Ensiluokkaiset materiaalit, harkitut värit ja toimivat, minimalistiset mallit ovat suomalaisen Arelan tunnusmerkit. Suunnittelija Maija Arela perusti yrityksen ihastuttuaan kashmiriin Pariisissa vuonna 2006. Nyt Arelaa johtaa Maijan rinnalla hänen tyttärensä Anni Arela, Arelan pääsuunnittelija sekä Arelan viestinnästä vastaava Viivi Arela.

Arela tunnetaan nykyisin etenkin kestävistä kashmirneuleistaan, neuleiden huoltopalvelusta ja laadukkaista t-paidoista.
Käytämme tuotteissamme ainoastaan parhaita luonnonmateriaaleja ja olemme ylpeitä vaatteidemme kestävyydestä. Tuotteemme valmistetaan taitavissa käsissä Nepalissa, Liettuassa, Virossa ja Suomessa.

Meille on äärimmäisen tärkeää ottaa vastuu asiakkaasta ja tuotteista myös ostotapahtuman jälkeen. Muun muassa siksi tarjoamme uniikkia huoltopalvelua neuleillemme, jo vuodesta 2011.

Pääset tutustumaan tuotteisiimme liikkeessämme Kämp Gardenissa, jälleenmyyjiemme liikkeissä sekä omassa verkkokaupassamme.
Verkkokauppamme on englanninkielinen, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman laajasti. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä niin suomeksi kuin englanniksikin osoitteessa store@arelastudio.com tai 010-239 8689. 
Ota yhteyttä

Tampereen toimisto
Ilmarinkatu 9E 35, 33500 Tampere, Suomi

Helsingin toimisto
Fredrikinkatu 29, 2. kerros, 00120 Helsinki, Suomi
Liike & verkkokauppa store@arelastudio.com
+358 10 2398689
LIIKKEEN OSOITEKämp Garden, 2. kerros, Pohjoisesplanadi 33
00100 Helsinki
JÄLLEENMYYNTI sales@arelastudio.com
PR & MARKKINOINTI press@arelastudio.com
HUOLTOPALVELU care@arelastudio.com